Pijn, fijn en medicijn avond


Clubhuis
16-4-2018 19:30 - 16-4-2018 22:30
Sander van der Valk, Anka Posthuma - Terhenne

Beste Leden / Ouders,

Binnen onze vereniging gaan een heleboel goed, maar kunnen ook een aantal zaken beter georganiseerd worden. Daarnaast veranderen natuurlijk de behoeftes en wensen van de leden. Als bestuur willen wij hier graag op inspelen zodat de tennisvereniging goed georganiseerd is en evenementen worden georganiseerd die aansluiten op jullie wensen. Hiervoor hebben wij in inzicht nodig in de zaken die goed gaan, maar vooral in de zaken die we kunnen verbeteren. Als we hier inzicht in hebben kunnen we wat goed gaat behouden en proberen nog beter te maken, wat niet goed gaat kunnen we als club actief oppakken.

Graag willen we alle leden graag uitnodigen voor een zogenaamde “ Pijn, fijn en medicijn” avond. Tijdens deze avond gaan we met elkaar, onder leiding van de KNLTB, interactief en brainstormend opzoek naar zaken die goed gaan en punten waar mogelijkheid is tot verbetering. In het tweede gedeelte van de avond zullen we in kleinere groepen onderwerpen verder uitwerken en kijken wat mogelijke oplossingen zijn. Jouw input is hierbij cruciaal.

Wat: Pijn, fijn en medicijn
Waar: Clubhuis
Wanneer: maandag 16 april 2018
Start: 19:30

Een grote opkomst en veel verschillende meningen vanuit alle geledingen van onze club zijn daarbij cruciaal. Hierbij is het belangrijk dat kinderen goed vertegenwoordigd zijn (ouders zijn van harte welkom), maar ook onze senioren. Starters moeten er zijn, maar ook diegene die al 40 jaar tennist. De persoon die aan alle activiteiten meedoet, maar ook de persoon die alleen maar vrij tennist met een vast maatje. Oftewel iedereen is van harte welkom om zijn/haar mening te geven en mee te denken over de toekomst van onze club.

Bij vragen en suggesties horen wij het graag.

Sportieve groet,

Namens het bestuur ATC Swifterbant,
Anka Posthuma en Sander van der Valk
[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31321321620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant
Nederland