ATC Swifterbant 50 jaar: Schrijf je nu in voor het dubbeltoernooi

27 januari 2020


A.T.C. Swifterbant

50 jaar Dubbeltoernooi

Van 27 maart t/m 29 maart 2020

Beste leden, oud leden en vrienden van ATC Swifterbant,

Ter ere van ons 50 jaar bestaan en de opening van onze nieuwe banen organiseren wij een spetterend feestweekeinde met onder andere een dubbeltoernooi. Vier jij dit feestje met ons mee??

Het toernooi staat open voor alle leden en oud-leden van onze club. Daarnaast zijn alle vrienden van ATC van harte welkom (vrienden van ATC moeten wel lid zin van de KNLTB).

Het toernooi wordt gespeeld van vrijdagavond 27 maart t/m zondagmiddag 29 maart en is bedoeld voor senioren vanaf 18 jaar en junioren vanaf 12 jaar (apart toernooi). Het toernooi wordt in poules gespeeld en de indeling is op basis van de gezamenlijke actuele speelsterkte. Er wordt gespeeld op tijd (1 uur). Aangezien het aantal beschikbare banen beperkt is geldt het principe van vol = vol. Hierbij krijgen leden en oud leden van ATC Swifterbant voorrang op de inschrijving. Je kan je opgeven voor 1 onderdeel.

De kosten voor deelname bedragen 12,50; dit is inclusief een heerlijke maaltijd op zaterdagavond. Gezien de baanbezetting is het prettig als je tijdens het toernooi geen verhinderingen hebt. Mocht je toch verhinderd zijn, dan maximaal 1 dagdeel per koppel.

Inschrijving geschiedt via toernooi.nl, s.v.p. ook opgeven of je gebruik maakt van onze overheerlijke maaltijd op zaterdagavond. De inschrijving sluit op woensdag 18 maart 2020.

Tevens organiseert onze jeugdcommissie een jeugdtoernooitje voor de Rode, Oranje en Groene kids. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdagochtend 28 maart 2020, van 9:00 tot 10:30. Inschrijving kan ook via toernooi.nl.

Spectaculair feestweekend:
Tijdens het feestweekeinde worden er heel veel leuke activiteiten georganiseerd. Naast het toernooi is er ook een pub quiz op vrijdagavond, worden natuurlijk de nieuwe banen feestelijk geopend op zaterdagmiddag gevolgd door een reünie waar iedereen gezellig kan bijkletsen. Op zondag wordt de worldtour heel speciaal door een geweldig kidsevent met hele bijzondere gasten. In de middag krijgen we bezoek van niemand minder dan tennistopper Jacco Eltingh. Behalve dat hij een clinic zal verzorgen, sluiten we af met een spectaculaire demo wedstrijd. Voor meer info zie de bijgevoegde flyer en de website van ATC Swifterbant.

Kortom dit geweldige feestweekeinde kan je niet missen. Vier jij het 50 jaar ATC en de opening van onze nieuwe banen met ons mee??

Inschrijven voor het toernooi kan op:
www.toernooi.nl (senioren en gele kids)
Jeugdtoernooi (Rood, oranje en Groen)
Organisatie toernooi: Mark Schaper en Sander van der Valk
Contact via email: [email protected]

Sportieve groet,

Mark Schaper en Sander van der Valk

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant