Clubkampioenschappen

18 mei 2019


Ook dit jaar organiseren we weer de clubkampioenschappen voor zowel de senioren als de jeugd. Deze wordt georganiseerd van maandag 3 t/m zondag 16 juni.

Speeldagen
Op beide woensdagen en op eerste en tweede Pinksterdag wordt niet gespeeld. De woensdagen zijn alle banen bezet voor de zomeravond competitie. Op de doordeweekse dagen wordt er alleen in de avond gespeeld en de eerste wedstrijden starten dan om 18.00. Op zaterdag 8 juni en in het finaleweekend op 15 en 16 juni starten de wedstrijden om 9.00.

Er wordt gespeeld in poules en het streven is dat een deelnemer maximaal één partij per avond per onderdeel speelt.

Senioren
Categorieën
Er wordt gespeeld in de categorieën enkel, mix en dubbel. Bij voldoende deelname wordt er gespeeld in vier speelsterkten namelijk 5/6, 7, 8/9 en de starters. Per categorie mag je op één speelsterkte inschrijven. Het kan zijn dat bij te weinig deelname categorieën worden samengevoegd.

Bij de categorie starters is het mogelijk in te schrijven voor enkel en voor dubbel (GD/DD/HD)

Verhinderingen opgeven
Per deelnemer is het mogelijk om twee dagen een verhindering op te geven maar beschikbaarheid in het finaleweekend op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni is verplicht. Heb je (samen) te veel verhinderingen, dan kan de organisatie je vragen meer beschikbaar te zijn of om je terug te trekken.

Jeugd
Voor de jeugd zijn er ook clubkampioenschappen voor de jeugdleden tot en met 17 jaar. Jeugd vanaf 16 jaar mag ook kiezen om bij de volwassenen mee te doen. Wanneer je 16 bent en ook bij de volwassenen met de enkel wilt meedoen, laat dat dan even weten. Op toernooi.nl kun je maar voor 1x enkel onderdeel inschrijven.

De kinderen die spelen in de Oranje en Rode groep krijgen van de JOG een aparte mail over de clubkampioenschappen.

Uiterste inschrijfdatum is maandag 27 mei.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor het senioren toernooi per onderdeel en € 2,50 voor het jeugdtoernooi. Er kan alleen per pin betaald worden bij aanvang van je eerste wedstrijd.

Geef je op via toernooi.nl

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant