Coronamaatregelen; stopzetten wedstrijen

15 oktober 2020


Aan de leden van ATC Swifterbant,

Graag geven we meer details over de nieuwe maatregelen en wat deze betekenen voor tennis in het algemeen en voor ATC Swifterbant in het bijzonder.

Sinds afgelopen dinsdag (13-10-20) zijn er weer meer activiteiten niet meer mogelijk. Gelukkig mogen we nog wel tennissen. Tennis valt niet onder de contactsporten.

Maar ook aan het tennissen zitten voorwaarden verbonden. Zo mogen we geen wedstrijden of competities meer organiseren. Dat betekent dat de najaarscompetitie per direct is stopgezet. Dit geldt ook voor de laddercompetitie die net gestart is. Deze mag vanaf nu ook niet meer. We zijn nog aan het uitzoeken of deze tijdelijk stop gezet kan worden. De wedstrijden die al zijn afgesproken kunnen gewoon doorgaan, maar niet meer worden opgegeven voor de laddercompetitie.

Zelf een partijtje regelen mag dus wel, maar wel met voldoende afstand en alle andere geldende maatregelen. Wel vooraf digitaal afhangen.

In tegenstelling tot wat de minister president tijdens de persconferentie van dinsdag vertelde, mag er wel gedubbeld worden. De KNLTB heeft dit getoetst en daar is een positief antwoord op gekomen. we hoeven dus niet alleen te enkelen.

Ook hebben we bij de KNLTB nagevraagd of een corona verantwoordelijke nog nodig is op het park. Dit blijkt niet het geval te zijn. Daarmee vervallen alle diensten tot en met maandag 9 november. De diensten daarna zijn alleen nodig als de kantine dan weer open mag. Tegen die tijd volgt meer informatie.

Tot zover, namens het bestuur ATC

Chris Klaver

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant