De competitie gaat weer van start

04 september 2020


Beste Leden,

Zoals jullie gemerkt hebben is 2020 een jaar van Corona… Helaas hebben we hier nog steeds last van maar we mogen wel tennissen. We moeten zeker rekening houden met de Corona maatregelen en de 1,5 mtr afstand. Houd daarom zeker rekening op de club en zeker ook buiten de club met de maatregelen die we moeten hanteren.

In het najaar van 2020 doen we met maar liefst 19 teams aan de competitie 2020 mee waarvan 2 gele en 17 senioren teams. Daarnaast doen er nog heel veel kinderen mee in de rode en oranje competitie. We beginnen met de competitie op donderdag 10 september 2020.

Ook dit jaar is de vrijdag weer erg intrek en zijn we met maar liefst 7 teams gestart.

Vrij tennissen is op vrijdagavond na 19.00 uur, gedurende de competitie dus helaas beperkt mogelijk.
Ook op de andere dagen tijdens de competitie kan het erg druk zijn. Let op: het is op tijd spelen op alle avondcompetities per partij max een uur en worden de games doorgeteld, na een uur stopt de partij en wordt de rally niet afgespeeld, de verkregen stand in games is dan de eindstand, dus een gelijkspel behoort tot de mogelijkheden.

We hebben aan de captains van de competitieteams de baanschema’s gegeven en die moeten worden aangehouden, maar zoals we al aangaven hebben we nog last van de Corona en maatregelen, helaas hebben we wat tijden op de vrijdagavond moeten aanpassen daarom vrijdagavond competitie spelers check het informatie bord op de club en evt tijd aanpassing in mijn knltb.

Meer info kunnen jullie terug vinden op de site van ATC:

CompetitieInfo

Donderdagavond competitie

Vrijdagochtend competitie

vrijdagavond competitie

zaterdag competitie

Zondag competitie

Actueel baanschema

Resultatien ATC Swifterbant

Voor vragen, opmerkingen en suggesties neem dan contact op met de VerenigingsCompetitieLeiders Senioren (VCL) Michael Wulff Email: [email protected]

Voor junioren kan je contact opnemen met Fokko Keuning  Email: [email protected]  

Voor meer informatie en uitslagen kan je inloggen op www.MijnKNLTB.toernooi.nl of check de site www.atcswifterbant.nl kopje competitie en dan gewenste dag.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant