Even voorstellen; 2 nieuwe VCL’s!

26 oktober 2018


2 nieuwe VCL’s??, wat is dat?? VCL staat voor Vereniging Competitie Leider. De VCL zorgt ervoor dat wij lekker onbezorgd competitie kunnen spelen gedurende het jaar. Afgelopen periode heeft Herman Lancee aangegeven na de voorjaarscompetitie 2018 te stoppen met zijn jeugd activiteiten, waaronder de VCL schap van de jeugd. Herman heeft in de afgelopen jaren met enorm veel gedrevenheid en passie zichzelf ingezet om het voor onze jeugdleden zo leuk mogelijk te maken op de tennisbaan. Wij kunnen hem ook niet genoeg bedanken voor alles wat hij gedaan heeft. Maar waar iemand gaat, stappen gelukkig weer nieuwe leden op, die het stokje (gedeeltelijk) overnemen. Namelijk Fokko Keuning en Michael Wulff.

Fokko
Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Fokko Keuning, ik ben getrouwd met Heleen en samen hebben wij 2 dochters, Ilse en Nynke. Mijn beide dochters tennissen inmiddels enkele jaren bij de vereniging en sinds april dit jaar ben ik ook begonnen in de startersgroep. Ik vind het een ontzettend leuke sport om te beoefenen. Ik voel mij betrokken bij de sport van mij en mijn dochters en zodoende wil ik graag extra bijdragen aan de vereniging. Na een gesprek bleken er meerdere functies vacant te zijn, dus ik kon kiezen.

Michael
Mijn naam is Michael Wulff en woon sinds maart 1995 in Swifterbant. Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen Thomas 16 jaar en sarah bijna 13 jaar. Vrijetijdsbesteding: Tennissen, klussen, tuinieren, fietsen , tv / films kijken en eropuit met het hele gezin. Ik ben lid geworden op de startersdag 2 april 2017.  

Tennissen is een leuke sport en kost veel vrije tijd :-) en zeker als je daarnaast, als lid van de club, ook de bijbehorende vrijwilligerstaken tot uitvoering brengt. Naast dat ik het leuk vind zijn vrijwilligers nodig om de kosten laag te houden, omdat anders alles uitbesteed gaat worden en de kosten omhoog gaan. Dat willen we zeker niet.

Groetjes en tot laters op de tennisbaan.


VerenigingsCompetitieLeider (VCL)
Samen met Maurice zullen Fokko en Michael alle competities in goede banen leiden. Samen met het bestuurslid voor Technische zaken (is nog steeds een vacature overigens!!) zijn zij de technische commissie.  Maurice blijft het aanspreekpunt richting de senioren, Fokko zal dit voor de junioren zijn. Michael zal beide heren ondersteunen waar mogelijk en nodig. 

Als VCL’s nemen zij met zijn drieën de verantwoordelijkheid voor de competitiedeelname en -organisatie. Dragen zij zorg voor de aanmelding van de teams bij de KNLTB en zijn ze verantwoordelijk voor de snelle verwerking van de competitieresultaten. De samenstelling van de teams gaat onveranderd in overleg tussen de Technische Commissie (TC) en het Tenniscollege Flevoland. Verder zijn de VCL’s verantwoordelijk voor de baanindelingen op competitiedagen en kunnen de competitiespelers hun benaderen voor het regelen van vervangende spelers.

Op 13 november gaan Michael en Fokko naar de praktijkdag van de KNLTB VCL training en ook volgen zij de online training tot VCL. In de tijd tot de aanmeldingsperiode voor de voorjaarscompetitie zullen zij verder ingewerkt worden door Maurice, Sander en Herman.

Zowel Michael als Fokko hebben er veel zin in om meer bij te dragen voor onze club. Wil jij ook graag meer doen, meld je dan aan voor een van de andere vacante functies binnen de club.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31321321620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant