Herman Lancee – Clubheld 2018 van de gemeente Dronten

11 december 2018


Sportverenigingen, zoals de tennisvereniging in Swifterbant,  zijn ontzettend belangrijk voor een samenleving. Sportief bezig zijn, je geest vrij maken en sociale contacten opdoen, zijn maar een paar kernwoorden die de belangrijkheid benadrukken. Een sportvereniging kan zijn sociale functie niet vervullen, zonder de vele vrijwilligers die zich iedere week, bij ieder evenement en bij iedere klus weer 100% vol passie en plezier belangeloos inzetten.

We kunnen gerust zeggen dat we binnen Swifterbant ongelofelijk trots zijn op en blij zijn met een persoon als Herman Lancee. Waar je ook kijkt in het dorp, bij iedere activiteit staat Herman alles te regelen en zorgt dat veel mensen plezier hebben. Of dit nu de Jeu de boules bij de Steiger is of de worldtour voor de allerjongsten op de tennisbaan. Als jong en oud plezier hebben, daar haalt Herman zijn voldoening uit.Doet hij volledig belangeloos trouwens.

Afgetekend is Herman dan ook gekozen tot clubheld van de gemeente Dronten. De verkiezing waarbij de clubhelden in het zonnetje gezet worden. Gezien het feit dat er meer mensen op Herman gestemd hebben, dan ATC Swifterbant aan leden heeft, wil zeggen dat ook in de rest van het dorp en bij andere tennisverenigingen het werk van Herman ontzettend gewaardeerd wordt.

In de afgelopen jaren heeft Herman zich ingezet voor de Jeugd van de tennisvereniging in Swifterbant. Van de organisatie van de worldtour op zondagochtend, tot de clubkampioenschappen waar de jeugd van Swifterbant strijdt voor eeuwige roem. Hoog in het vaandel staat bij Herman,  dat ieder kind moet sporten, plezier moet hebben en vriendjes en vriendinnetjes maken. Daarom is Herman ook samen met Tenniscollege Flevoland de drijvende kracht achter het schooltennis. Met als doel zoveel mogelijk kinderen te laten sporten.

In het voorjaar van 2019 geeft Herman het stokje voor zijn vrijwilligers taken bij ATC Swifterbant over aan andere vrijwilliger. Hierbij laat hij een solide basis achter, waarop andere weer verder kunnen. Dan zijn we weer terug bij het begin, een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Vind jij het net als Herman belangrijk dat onze jeugd lekker kan sporten, meld je dan aan als vrijwilliger.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31321321620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant