Nieuwsbrief februari

15 februari 2022


Nieuwsbrief ATC Swifterbant februari 2022

Beste leden,

Hierbij de nieuwsbrief van februari. We kruipen langzamerhand weer uit de winterslaap en er mag ook steeds meer. Het wordt weer langer licht, dus het nieuwe seizoen staat voor de deur. Daarbij hoort de jaarlijkse ALV waarover u meer info vindt in deze nieuwsbrief.
Ook wordt u van harte uitgenodigd om, wanneer u tijd heeft om eens op donderdagochtend een balletje te slaan of deel te nemen aan een nieuwe app van de KNLTB. Beide zijn uitermate geschikt om weer op gang te komen voor de voorjaarscompetitie.

Vriendelijke groet,
Chris Klaver

 

ALV

Aan de start van het seizoen is er ieder jaar de Algemene leden vergadering waarin het bestuur decharge vraagt voor het gevoerde beleid en inzicht geeft in wat er dit komend jaar verwacht mag worden. Deze ALV hebben we gepland op dinsdag 22 maart om 20.00 uur. We hebben goede hoop dat dit live in de kantine mag, maar zeker weten doen we dat nog niet. Daar komen we in de officiële uitnodiging nog op terug. Voor nu vragen wij u om alvast de datum te reserveren.

Daarnaast vragen wij u of u nog punten heeft dit u in wilt brengen tijdens de ALV. Deze kunt u, voor 1 maart, mailen naar [email protected].

 

Contributiefacturen

Afgelopen januari zijn de contributiefacturen voor 2022 verstuurd. Zoals in een vorige nieuwsbrief is gemeld hebben we hiervoor een nieuw factureringssysteem gebruikt. Zoals vaker bij het gebruik van nieuwe systemen gaan er ook zaken niet helemaal goed. In dit geval werden de automatische herinneringen te vroeg verstuurd. Dus ver voordat de termijn van 14 dagen was verstreken was er al een herinneringsmail verstuurd. Dit gaan we voor de factuurrun van volgend jaar aanpassen. 

Inmiddels heeft bijna iedereen de contributie betaald. Mocht u dit nog niet hebben gedaan wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doen. Als er vragen over de contributiefactuur zijn kunt u deze stellen via [email protected]


Donderdagtennis

Voor een behoorlijke groep leden al sinds 2010 een begrip. Eigenlijk is de benaming niet helemaal goed, want we spelen elke week op donderdagmorgen vanaf 9.30 uur anderhalf uur het gehele jaar door. (N)ooit aan gedacht omdat eens te gaan proberen? Probeer het of kom in ieder geval eens kijken. Wie weet werkt dat aanstekelijk! Deze ochtend is laagdrempelig en ook toegankelijk voor de mindere tennisgoden onder ons en voor jong, minder jong en veel minder jong. We loten blind, hetgeen wil zeggen dat je nooit weet met wie je en tegen wie je speelt. Dit geeft in de praktijk veel variatie. Wil je info? Kijk op de site onder Donderdagtennis of bel of Herman Lancée tel. 0321 - 324492 of Jan Braaksma 0321 – 322045.
N.B. Het verplicht u niet om iedere donderdagmorgen te komen!


KNLTB match app

Uit onderzoek blijkt dat wedstrijden spelen het plezier in tennis bevordert. Bij ATC hebben we hiervoor de toss en de laddercompetitie. De laddercompetitie is een beetje stilgevallen door de coronaperikelen en de toss is vast op donderdagavond. Wij willen de leden graag meer bieden.

Vanuit de KNLTB is er een initiatief genomen om het spelen van wedstrijden tegen gelijke tegenstanders buiten de competitie te stimuleren. De KNLTB match app. Via deze kunt u zich opgeven voor een kleine competitie tussen de reguliere competities door. U komt dan in een kleine poule van 4 tot 6 spelers of dubbels en speelt op zelf gekozen tijdstippen onderlinge partijen.

In eerste instantie is dit alleen intern. Dit heeft met de corona maatregelen te maken, maar ook met de kosten. Bij een interne competitie zijn de kosten voor de vereniging. Wanneer we dit uit gaan zetten met omliggende verenigingen, wat ook een mogelijkheid is, dan zijn de kosten voor de deelnemers. Daarom willen we eerst kijken of dit aanslaat bij onze vereniging.

In de tweede bijlage bij deze mail vindt u meer informatie over deze match app. Wij bevelen deze van harte aan omdat het de mogelijkheid geeft om op een laagdrempelige manier meer wedstrijden te spelen. Maar het is ook een mooie mogelijkheid om leden van de club te leren kennen waar u anders niet zo snel mee afspreekt omdat u ze niet kent.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant

KVK-nummer

39026886