Nieuwsbrief mei 2020

16 mei 2020


 

Beste Leden,

Afgelopen maandag zijn we weer gestart na de vele weken dat wij niet de baan op mochten. Eindelijk mogen ook de senioren de nieuwe banen op. Daar wordt dan ook al enthousiast gebruik van gemaakt. Het digitaal afhangen is door velen van ons al ontdekt en werkt prima.

In deze nieuwsbrief willen we graag nog een paar punten onder uw aandacht brengen in het belang van de banen en ons eigen plezier. Wij rekenen op ieders medewerking.

Baan vegen
Bij het vegen van de banen willen wij iedereen met nadruk vragen om de hele baan te vegen. Met de hele baan wordt ook het deel naast en achter de banen bedoelt. Alleen binnen de lijnen vegen is in normale omstandigheden al niet voldoende, maar zeker met de nieuwe banen is het van groot belang dat alles na gebruik geveegd wordt.

U heeft ongetwijfeld gemerkt dat er nog een losse laag op alle nieuwe banen ligt. Door structureel te vegen wordt deze laag in de ondergrond geveegd en wordt de baan steeds beter bespeelbaar. Er is nu al een groot verschil te merken met de start op maandag.

Digitaal afhangen
Zoals in de inleiding al aangegeven lukt het de meeste leden om via de computer of via de app digitaal af te hangen. In deze periode is het een voorschrift om dit op deze manier te doen. Er komt hiervoor ook een scherm op de club te hangen. Dit kan nog een week of twee á drie duren. Tot die tijd doen we het met de app en de computer.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er ook leden zijn die meer moeite hebben met dit digitaal afhangen. Wanneer u er niet uit komt kunt u bellen met een bestuurslid. Hij of zij zal u dan op weg helpen. U kunt ons hiervoor berekenen op de volgende nummers:

Lejla Spahija 06-5355 3386
Tamara Loosman 06-1250 7394
Michael Wulff 06-1473 0636
Maurice Breet 06-4840 5560
Chris Klaver 06-2060 4418
Paulien v Unen 06-2665 8781

Het is van belang om digitaal af te hangen want dan weten we wie wanneer op de baan is geweest zodat makkelijk, wanneer iemand Corona zou blijken te hebben, achterhaald kan worden wie bij de betreffende persoon in de buurt geweest zou kunnen zijn.
Daarom hebben we het verzoek om als je een baan reserveert en er iets wijzigt in de bezetting van de baan, je dat ook wijzigt bij het digitaal afhangen in de clubapp. Verder willen we vragen als je een bepaalde baan reserveert of je dan ook daadwerkelijk op die betreffende baan gaat tennissen.

Corona - toezichthouder vanaf 15 mei
Vanaf vrijdag 15 mei is de bardienst omgezet naar Corona-verantwoordelijke. Iedereen die ingepland staat voor een bardienst zit dan op het terras met de kist uit het buitentoilet. Dit is een verplichting van de overheid. Met name wanneer er jeugd tennist. Zie vorige nieuwsbrief. Op de momenten dat de Corona-toezichthouder aanwezig is kan de jeugd ook spelen zonder ouders als toezichthouder.

Gaan ouders met hun kinderen tennissen dan zijn de ouders Corona-toezichthouder en hoeft er geen extra toezicht te zijn. Maar het kan niet zo zijn dat de jeugdleden alleen op de baan staan en er geen toezichthouder aanwezig is. Dus als de jeugdleden alleen op de baan staan moet er een toezichthouder met hesje op het terras aanwezig zijn.

Wij vragen iedereen om de taak van Coronatoezichthouder serieus te nemen en om de regels en afspraken serieus te nemen. Niet opvolgen van de afspraken en regels kan gevolgen hebben voor het tennis van iedereen. In het uiterste geval zou het park gesloten kunnen worden. Maar het gaat er vooral om dat we rekening houden met elkaar.

Technische mankementen
De banen zijn nieuw en liggen er prachtig bij. De accommodatie groep is hier erg druk mee geweest en nog steeds. Door de Coronamaatregelen hebben zij ook een aantal weken minder tot geen onderhoud kunnen plegen. Hierdoor en omdat nieuwe dingen altijd kinderziektes hebben kunnen er nog wel kleine dingen zijn die niet kloppen of beter kunnen. Constateert u degelijke zaken meldt dit dan bij ons!

Verder wensen wij iedereen veel gezondheid en tennisplezier!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van ATC Swifterbant
Tamara Loosman-van den Akker
secretaris

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant