Nieuwsbrief september

26 september 2020


 

De zomer zit er weer op, het is alweer officieel herfst. Op het moment dat ik dit stukje tik, is de overgang duidelijk. Het is nu nog zonnig, maar de voorspellingen zijn herfstachtig.
In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
We zitten op het ogenblik vol in de acties van verschillende organisaties om extra geld op te halen voor de vereniging. Geld dat we goed kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld het stimuleren van jeugdtennis. Verder de laddercompetitie, een mooie manier om eens met iemand anders te tennissen en nieuws over de kantine.

Acties voor extra inkomsten club
We hebben net de actie bij De Deen afgesloten waarbij muntjes gespaard konden worden voor de club. Aan deze actie heeft de vereniging al eens eerder mee gedaan en normaal gesproken bracht dit maximaal € 500,- op. Dit jaar heeft de opbrengst onze verwachtingen ruim overtroffen. Dit jaar heeft deze actie ons € 750,- opgebracht. Een super mooi bedrag dat we graag investeren in het enthousiasmeren van jeugd voor onze tennissport. Namens het bestuur willen we iedereen heel erg bedanken voor het steunen van onze club door de muntjes aan ons te geven. Maar vooral wil ik vanaf deze plaats Barry (Farber) bedanken voor het initiëren van deze actie. Hij heeft er veel tijd en energie ingestoken om dit van de grond te krijgen. En dan levert het ook nog zoveel geld op. Super.

Vanuit de JOG is nu de grote clubactie georganiseerd. Alle jeugdleden hebben een boekje gekregen en kunnen loten verkopen die mooie prijzen kunnen opleveren. Maar vooral zijn het weer extra inkomsten voor onze club. Ook dit geld gaat naar de jeugd en dan met name naar het kamp voor de jeugdleden dat we hopen eind oktober te organiseren. Ik zeg met nadruk hopen, want een en ander is wel afhankelijk van de regelgeving rondom het COVID-19 virus.

En dan komt nu de Rabo Clubsupport er alweer aan. Vanaf 5 oktober kunnen alle klanten van de Rabobank stemmen op hun club of vereniging. Ook ATC zal hieraan deelnemen. U heeft dan tot 25 oktober om uw stem uit te brengen. Iedere stem levert geld op voor de vereniging en wij bevelen ook deze van harte bij u aan. Het geld van deze actie zal worden geïnvesteerd in een betonnen tafeltennistafel op het grasveldje naast de kantine.

Laddercompetitie
Via de clubapp kan er in worden geschreven voor een laddercompetitie. Hierover heeft al een aankondiging in de app en op de site gestaan, maar ik breng hem graag nog even bij iedereen onder de aandacht. U kunt in de app onder het kopje nieuws kijken voor informatie over inschrijven en andere regels. Dit initiatief komt vanuit het bestuur en is vooral geschikt om meer mensen te leren kennen binnen de vereniging, maar natuurlijk ook om lekker te spelen.

Kantinedienst
Ieder senior lid draait drie kantinediensten per jaar. Dit is nodig voor inkomsten en gezelligheid op het park. Voor deze diensten is er een uitleg gegeven en liggen en hangen er A-viertjes met daarop een aantal werkzaamheden die wij vragen om uit te voeren tijdens de kantinedienst. Wij vragen iedereen om deze A-viertjes eens te bestuderen tijdens de diensten en daar waar mogelijk deze werkzaamheden uit te voeren. Denk aan het bijvullen van de koelkasten, schoonmaken van de toiletten, opruimen van het glaswerk. Dit maakt het voor de dienst van de volgende dag een stuk prettiger, maar vooral het bijvullen zorgt ervoor dat de kantinecommissie beter overzicht heeft en houdt op wat wel en wat niet meer op voorraad is. De kantinecommissie die, ik zeg het nog maar een keer, heel hard wat extra ondersteuning nodig heeft. Voor meer informatie kunt u terecht bij Paulien Venema.
Bedankt alvast voor de medewerking.

Chris Klaver, Voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant