Nieuwsbrief Vernieuwing tennispark

11 oktober 2019


Op 18 november gaan we beginnen met het vernieuwen van ons tennispark. Dit is direct na de najaarscompetitie. We hebben opdracht verleend aan de Antea Group uit Almere om de banen 1 t/m 5 te vernieuwen. Banen 1 en 2 worden gravelbanen en banen 3 t/m 5 worden smashcourt banen.

De hele verbouwing zal ongeveer 8 weken gaan duren (exclusief feestdagen en onwerkbaar weer.) De eerste week zullen de banen ontmanteld worden, waarna de opbouw weer zal plaatsvinden.

Het begeleiden van de uitvoering zal plaatsvinden door de werkgroep vernieuwing park, Joop Overvest is eerste aanspreekpunt voor Antea vanuit deze werkgroep en zal in overleg met de werkgroep en desgewenst het bestuur besluiten nemen over de uitvoering.

Tijdens de verbouwing zal het park een behoorlijke tijd minder toegankelijk zijn en zal de mogelijkheid om te kunnen tennissen beperkt zijn. Ook zal er in en om het park gebruik gemaakt gaan worden van de ruimte om zand, lava en andere materialen op te slaan die hergebruikt zullen worden.

Er zal wekelijks een baanschema opgesteld worden zodat er via de app en site inzichtelijk is wat de beschikbaarheid is om te kunnen tennissen.

Zolang het weer het toe staat blijven tijdens de verbouwing alleen de banen 6 en 7 in gebruik voor lessen en recreatief tennis. Er wordt gezorgd voor verlichting en aanwijzingsborden hoe de banen te bereiken. Immers, de gehele zone van de banen 1 t/m 5 wordt een verdiepte bouwpunt, waar alleen de werknemers van en namens Antea mogen komen.

Doordat we niet weten hoe de planning gaat verlopen en weten wanneer de nieuwe banen gereed zullen zijn om te bespelen. Zal er dit jaar op voorhand geen wintertennis georganiseerd gaan worden.

Houdt er dus rekening mee dat er vanaf medio november tot aan het gereedkomen van de banen er minder mogelijkheden zijn om te tennissen. Het park minder toegankelijk is, parkeerruimte beperkt zal zijn en de wandelpaden niet goed te gebruiken zijn!

 

Op voorhand onze excuses voor het ongemak, maar we gaan ervan uit dat we komend jaar, klaar voor de toekomst zijn!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant