Startersgroep 2019

03 maart 2019


In april 2019 beginnen we weer met een nieuwe startersgroep. Vind jij tennis ook zo leuk, doe dan ook mee
 
Afgelopen twee jaar zijn 4 groepen, van in totaal 35 nieuwe leden, begonnen met tennissen bij ATC Swifterbant. Samen hebben zij de eerste stappen op de tennisbaan gezet en onder leiding van Tenniscollege Flevoland de basis aangeleerd. Ervaring leert dat deze starters een hechte groep vormen: ze lessen niet alleen samen, maar oefenen ook samen, doen inmiddels mee aan de competitie en toernooien (met beide speciale onderdelen voor startende tennissers). Zowel op als buiten de baan hebben de groepen veel plezier en leren ze gelijk andere leden kennen om mee te tennissen of een drankje te doen. 
  
 Gezien het grote succes van de startersgroep en het plezier waarmee nieuwe leden op de baan staan gaan we ook in April 2019 beginnen met een startersgroep. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Doel is om minimaal acht mensen bij elkaar te brengen die nog geen tenniservaring hebben. Binnen de aanbieding wordt dan een lidmaatschap inclusief tennisles aangeboden. Samen met de groep wordt tennisles gevolgd, stapsgewijs krijgt de groep verschillende oefenvormen gepresenteerd waardoor de basis vaardigheden van het tennis snel worden opgepakt. Dit natuurlijk onder professionele begeleiding van de tennisleraar van de tennisclub. Vanuit de vorige startersgroepen zien we dat de mensen uit de groep samen gaan afspreken om vrij te tennissen. Binnen de club kan meegedaan worden aan activiteiten die speciaal georganiseerd worden. Zoals bijvoorbeeld gezelligheidstoernooien, waarbij je zal spelen tegen mensen die ongeveer even sterk zijn. Tevens kan je meedoen aan de competitie speciaal gericht op startende tennissers. Bijna alle starters zijn hierin begonnen, waarbij er een aantal al doorgestoomd zijn naar de reguliere competitie.
  
De starters krijgen een speciaal introductielidmaatschap aangeboden van een lidmaatschap t/m eind 2019 met 50% korting op de jaar contributie en tennislessen (20 tennislessen van 1 uur, met 8 personen). In de tweede lesperiode ontvangt men nogmaals een korting van 30% korting op de tennislessen. Daarnaast kunnen zij in een speciale klasse meedoen aan de clubkampioenschappen en aan de competitie speciaal gericht op beginnende tennissers. Voor de concrete aanbieding, zie bijgevoegd inschrijfformulier.
  
De startersgroep zal begin april 2019 van start gaan. Schrijf je snel in via bijgevoegd inschrijfformulier. Heb je nog vragen?? Neem dan contact op met Sander van der Valk, verantwoordelijk voor ledenwerving en –behoud binnen de tennisclub. Email: [email protected]


Inschrijfformulier Startersgroep 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant