VCL gezocht! Competitietennis ATC Swifterbant in het geding

25 oktober 2020


Normaal gesproken beschikt ATC over 3 competitieleiders (VCL). Zij organiseren de inschrijving bij de KNLTB voor de verschillende competities en de aanmeldingen van de leden die competitie willen spelen.

Na de voorjaarcompetitie heeft Maurice (Breet) aangegeven te willen stoppen met deze taak. Hij heeft bij het organiseren nog wel Michael ondersteund, maar wil nu echt stoppen.

Nu de najaarscompetitie is gestopt hebben ook Fokko (Keuning) en Michael (Wulff), respectievelijk jeugd VCL en VCL, aangegeven te stoppen met hun taak als VCL. Daarom doen wij een dringende oproep voor het invullen van deze taken. Want zonder deze competitieleiding is het niet mogelijk om competitietennis te organiseren.

Wat de taak precies inhoudt kunt u het best navragen bij Michael en/of Maurice. Zij kunnen u precies vertellen wat de taken van een VCL zijn en hoeveel tijd dit van vraagt. Zij zijn ook bereid om de nieuwe mensen in te werken en te ondersteunen bij de eerste competitie.

Mocht u vragen of informatie willen hebben dan kunt u dit vragen via [email protected] In het geval u zich wil aanmelden kan dit ook via dit adres of op [email protected]

Omdat de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie al in november moeten starten is het belangrijk om snel te reageren.

 

Wij hopen op uw medewerking.

Bestuur ATC Swifterbant

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Address

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant