Jeugdcompetitie

Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. En hoe vaker je speelt, hoe leuker het spel wordt.

Jeugd 11 t/m 17 jaar – Voorjaars- en najaarscompetitie

In april start de KNLTB Voorjaarscompetitie, en in september de najaarscompetitie De grootste tenniscompetities ter wereld! Je kunt je hiervoor inschrijven via onze verenigingscompetitie leider (zie onderaan). Deze kan je ook helpen om teamgenoten te vinden.

Jeugd tot 14 jaar - Tenniskids World Tour en de Groene competitie

De World Tour is de competitie voor de jongste tennissers en bestaat uit elf speelmomenten. Deze zijn verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Het wedstrijdsysteem voor de World Tour begint bij Rood, dit zijn de kinderen vanaf een jaar of 5.

Voor Groene competitiespelers is er een voorjaars- en najaarscompetitie.   Wil je je inschrijven voor deze competitie? Neem dan contact op met onze Competitie leider jeugd, Deze kan jou hiervoor inschrijven.

Competitie leider Jeugd: Fokko Keuning, [email protected]