Tennisles bij ATC Swifterbant

Vocaz Tennis Academy, in het kort VTA.


M’chael-Jay Cairo (ook wel MJ genoemd) is de hoofdtrainer van deze tennisschool en geeft de trainingen op ATC Swifterbant. MJ tennist zelf al vanaf zijn 10e jaar en heeft betaald tennis gespeeld. Hij heeft een mooie reis naar Amerika gemaakt met Richard Krajicek en Tom Nijssen om daar een toernooi te spelen. Ook heeft hij meerdere keren aan een trainingskamp in Spanje meegedaan. De rating van MJ is 1,7 geweest en mocht hij eredivisie gaan spelen, helaas kreeg MJ een knieblessure en is hij er 3 jaar tussenuit geweest. Inmiddels is MJ weer terug en speelt hij met veel plezier en succes competitie en toernooien.

MJ vindt het vooral belangrijk om zijn ervaring en tips aan zijn leerlingen mee te geven!

Tessa zie je minder vaak op de banen als MJ. Zij doet alles achter de schermen zoals administratieve taken onder anderen het plannen van de lessen.

VTA biedt tennisles voor iedereen die houdt van een balletje slaan, in een omgeving waar je hogerop kunt komen en het beste uit jezelf kunt halen. Het is belangrijk om te geloven in de mensen die je verder kunnen helpen, maar het allerbelangrijkste:

Heb plezier in tennissen en geloof in jezelf!

Kom om te leren, blijf om te groeien!
Vocaz Tennis Academy

Neem een kijkje op onze website www.tennisschoolvta.nl 
Mocht jij les willen, schrijf je hier in of neem contact met ons op via [email protected] voor een gratis proefles.