Overige activiteiten

Tussen de competitie en toernooien door worden er nog allemaal  leuke activiteiten op de club georganiseerd. Hou de acitiviteiten kalender goed in de gaten. Hieronder een kleine selectie:
 
Startersdag

Aan het begin van elk seizoen houden we onze jaarlijkse startersdag. s'Ochtends is er een kinderprogramma wat steevast wordt afgesloten met gezamenlijk pannenkoeken eten. Uiteraard zijn er allerlei leuke activiteiten en clinics die je kan bijwonen.

In de middag is er een progamma voor de senioren en oudere jeugd. Ook hier leuke activiteiten en natuurlijk veel tennis! We vieren op deze dag de start van het seizoen. Door middel van super aanbiedingen proberen we natuurlijk ook nieuwe leden te vinden.

Stratentoernooi
Een nieuw toernooi wat vooral de bewoners uit het dorp de kans moet geven om kennis te maken met tennis doormiddel van het inschrijven van een straten team.
 
Lady's Day
De Lady’s Day is terug van weggeweest, na het succes van 2016 gaan we proberen om er in 2018 weer een leuke dag van te maken. Bij dit toernooi worden alle dames in de watten gelegd, een heerlijke ontspannen dag met veel tennis plezier. Het is een activiteit die zowel voor de dames van ATCSwifterbant is, maar ook voor introducés of dames van andere verenigingen.
 
Starterstoernooi
Het starterstoernooi wordt speciaal georganiseerd voor leden die net begonnen zijn met tennis en op deze manier kennis kunnen maken met het fenomeen toernooi. Ze maken kennis met het lezen van een schema, het ingedeeld worden tegen en met mensen waar je misschien nog nooit tegen gespeeld hebt en meer zaken die bij toernooien voorkomen.
 
Wintertennis
In de winter gaan we ‘FIT DE WINTER DOOR’. Iedere twee weken zijn er speelrondes van anderhalf uur. Ook voor de jeugd vanaf de ‘gele ballen’. Na afloop is er de gelegenheid voor een lekker warm bakje koffie/thee met wat lekkers.
 
Klaverjassen
In de winterperiode wordt er altijd volop geklaverjast in ons clubgebouw. Alle inwoners van Swifterbant zijn uitgenodigd om gezellig te kaartje te leggen onder het genot van een drankje.
 
Wil je weten wanneer welke activiteiten zijn op onze club, zie onze clubagenda.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Adres

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant

KVK-nummer

39026886