Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van ATC Swifterbant ! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen
2/2 Overigen Groep met overige gegevens
>

VOORWAARDEN:

·        Voor een (standaard) lidmaatschap geldt;

- Het lidmaatschap wordt aangegaan voor ten minste 1 jaar (het jaar waarin u lid wordt geld als heel jaar).

- Het lidmaatschap wordt ieder jaar met 1 jaar stilzwijgend verlengd.

- Bij beëindiging van het lidmaatschap dient u dit schriftelijk te melden aan de ledenadministratie, dit dient in ieder geval voor 1 december van het nog lopende jaar te gebeuren.

Afwijkende lidmaatschappen (bijvoorbeeld een zomerlidmaatschap) hebben een vaste begin- en einddatum. Voor deze lidmaatschappen geldt bovengenoemde niet.

·        Als lid heeft u het recht om tijdens de openingstijden van het park gebruik te maken van de tennisbanen en, indien geopend de kleedkamers en de kantine. Medespelers dienen ook lid te zijn of als introducé een bedrag van 5 euro per dag te betalen.

·        Als lid heeft u het recht om aan alle door de vereniging georganiseerde activiteiten deel te nemen. (Met in acht nemen van de activiteiten voorwaarde, b.v. Jeugdtoernooi=alleen jeugd, clubkampioenschappen=vanaf 16 jaar. enz).

·        Als lid heeft u recht om me te spelen in de diverse competities en u kunt zich, door heel Nederland, opgeven voor een (open) KNLTB toernooi.

·        Voor zaken die hier niet genoemd zijn, is de uitspraak van het bestuur bindend.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Adres

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant

KVK-nummer

39026886