Kantinedienst

Om iedereen tijdens of na het tennissen van een drankje te kunnen voorzien en om bezoekers een warm welkom te heten, hebben we met z'n alle afgesproken dat iedereen van 18 tot en met 70 jaar verplicht is om bardiensten te draaien. Dit om er samen voor te zorgen dat in de avonduren en tijdens activiteiten in het weekeinde de kantine geopend is.

Zoals bij alle verenigingen gebruikelijk is, draaien we als seniorleden van de vereniging samen de bardiensten: In totaal draait ieder seniorlid tot en met 70 jaar 3 kantinediensten, waarvan minimaal 1 in het weekeinde. Het is mogelijk om je kantinedienst af te kopen voor een bedrag van € 75,-. Hiermee zijn alle kantinediensten afgekocht, het is niet mogelijk slechts 1 kantinedienst af te kopen. Indien nodig zal iemand vanuit de vervangingspool ingezet worden om de kantinedienst op te vangen (tegen betaling van € 25,-).

Vanzelfsprekend pleiten wij voor dagelijks een gastvrouw/gastheer achter de bar, wel zo professioneel, gezellig en goed voor de club. Plan je bardiensten tijdig in, alleen, met zijn tweeën of met je hele team. Heb je vragen of problemen met inplannen, stuur een mail naar: [email protected]

Verantwoord alcohol schenken
Als je kantinedienst draait is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de wettelijke richtlijnen verantwoord alcohol schenken. Hiervoor moet je een test maken, voor de test klik hier,  het certificaat kan je digitaal opsturen naar de ledenadministratie: email [email protected]

Inplannen bardiensten

Voordat het seizoen begint moeten alle leden de kantinedienst inplannen. Dit kan je zelf digitaal doen. (Klik hier voor de uitleg). Het inplannen van de kantinedienst kan op mijn.knltb.club. Hiervoor moet je inloggen met je bondsnummer en je wachtwoord.

Als je de kantinedienst hebt ingepland dan krijg je hiervan een week voor de dienst een herinnering. Ook krijg je een herinneringsmail een dag voor de dienst.

We hopen het zo voor iedereen duidelijk en gemakkelijk te laten verlopen. Heb je toch vragen? Je kunt terecht bij Arjan van den Berg via het e-mailadres [email protected]

Graag zien we iedereen in het komende jaar niet alleen enthousiast op de banen en op het terras, maar ook achter de bar.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 321 620

Adres

Sportweg 4
8255 PX Swifterbant

KVK-nummer

39026886